Joris

Joris is al vroeg met zijn moeder, broertje en zusje in een gastgezin opgevangen. Sinds zijn broertje en zusje hun gouden mandje gevonden hebben heeft Joris zich van een heel andere kant laten zien. Hij was al een heel lief mannetje, maar hij heeft nu ook laten zien dat hij een enorme knuffel is. Hij kruipt graag op schoot en houdt van uitgebreid aaien. Het liefst is hij de hele dag bij je. In het gastgezin ligt hij graag op het bureau te slapen als er thuis gewerkt wordt.

Joris is inmiddels dikke vrienden met de volwassen kater en poes van het gastgezin. Ze slapen tegen elkaar aan en spelen veel met elkaar. Joris zou heel goed samen met een ander kitten geplaatst kunnen worden, maar door de ervaring in het gastgezin zou hij ook bij een jonge actieve volwassen kat kunnen passen.

Wilt u Joris een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer