Joëlle

Joëlle, Joris en Jos zijn opgevangen in een gastgezin samen met hun moeder. Mama heeft ze alles kunnen leren wat een kitten moet weten. Met zijn drietjes kunnen ze de boel behoorlijk op stelten zetten. Ze stuiven soms als een ware tornado met zijn drieën door de kamer. Niets is veilig voor ze; handen, voeten, tenen en benen worden graag als speelgoed gebruikt. Ook slepen ze regelmatig alle mandjes en kleedjes naar andere plekken. Dit trio kan ontzettend goed met elkaar opschieten en mocht er iemand zijn die drie kittens zoekt dan is dit het perfecte setje.

Joëlle is een pittige dametje. Ze kan sprinten als de beste en is een goede keeper als ze met balletjes aan het spelen is. Joëlle is de enige dame in het nestje en hoewel ze wat kleiner van stuk is dan haar twee broers, doet ze zeker niet voor hen onder tijdens het stoeien. Zodra de deur van de kittenkamer open gaat, staat Joëlle luid krijsend vooraan om te zien of de mensen wel iets lekkers meegenomen hebben. Nieuwe dingen zijn voor Joëlle best spannend. Ze is dan zeker geen haantje de voorste en wacht eerst wel even tot haar broers haar voor zijn gegaan. Joëlle stelt haar eigen voorwaarden, en daar heb je het maar mee te doen als mens, of als collega-kat. Zij bepaalt hoe het gaat. Dit maakt dat het dan ook echt moet klikken met een eventuele andere kat in huis. Met haar broers kan ze heerlijk spelen, en met de kater van het gastgezin gaat het redelijk goed. Maar tussen Joëlle en de poes van het gastgezin klikt het absoluut niet. Voor Joëlle zou het fijn zijn als ze met één (of beide) van haar broertjes werd geplaatst.

Wilt u Joëlle een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer