Johnny

Johnny is één van de 34 katten die wij eind september hebben opgenomen. Hun eigenaar was iemand met een groot hart voor dieren. Helaas liep het aantal en daarmee de kosten voor hun onderhoud zodanig op dat het niet meer lukte alle dieren te laten helpen en adequaat te behandelen. Gelukkig vroeg hun eigenaar om hulp en konden wij haar deze ook bieden.

Johnny is een mooi stoer katertje die rond begin juni is geboren. Ook Johnny vindt het reuze gezellig bij ons. Hij speelt en knuffelt met zijn vriendjes maar… vindt zijn verzorgers nog wat spannend. Wij zijn voor hem op zoek naar een adres waar hij de tijd krijgt dit vertrouwen op te bouwen. Een soortgenootje zou heel fijn zijn aangezien hij nog erg speels is. Een makkelijk vriendje of vriendinnetje kan hem tevens helpen om de spannende momentjes door te komen en wat sneller achter zich te laten. Johnny heeft nog een hele toekomst voor zich liggen en wij hopen dan ook snel iemand te vinden die hem verder wil begeleiden.

Wilt u Johnny een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer