Joep

Joep
 
Deze bescheiden kater van ongeveer zes jaar oud is bij ons gekomen omdat zijn baasje de zorg niet meer aan kon. Hij was terminaal ziek en kon Joep en nog een andere kat geen toekomst meer bieden.
Joep was erg aangedaan de eerste dagen bij ons. Vanuit de verplichte quarantaine-ruimte is hij naar een verblijf verhuist waar hij inmiddels aardig gewend is. Eenmaal ontdooit blijkt Joep een hele lieve kater te zijn. Hij komt graag knuffelen en is dol op wat lekkers. Hij zal het meest gelukkig zijn in een omgeving waar hij alleen of met één andere rustige kat mag wonen. Een druk, jong gezin is geen plek voor onze Joep. Als u wel denkt de geschikte plek te hebben neem dan contact met ons op. Joep verdient na een vervelende onrustige tijd echt een fijne nieuwe plek.

Wilt u Joep een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer