Jeane

Jeane is één van de 34 katten die wij eind september hebben opgenomen. Hun eigenaar was iemand met een groot hart voor dieren. Helaas liep het aantal en daarmee de kosten voor hun onderhoud zodanig op dat het niet meer lukte alle dieren te laten helpen en adequaat te behandelen. Gelukkig vroeg hun eigenaar om hulp en konden wij haar deze ook bieden.

Jeane is een poes van ongeveer drie jaar oud die een beetje ondergesneeuwd is in de massa. Ze vindt het nu bij ons ook nog spannend en is daarom op zoek naar een nieuw baasje die haar een beetje de ruimte geeft. De hoeveelheid katten waar ze uit kwam was veel te groot maar Jeane wordt wel heel blij van katten om zich heen. Hier heeft ze steun aan en met haar speelse karakter is een speelmaatje ook echt wel heel erg fijn. Wij plaatsen haar dus graag op een adres waar al een andere (stabiele) kat aanwezig is. Jeane maakt hele mooie stappen bij ons en de mensen die ze vertrouwd kunnen steeds meer met haar. Komt u eens kennismaken met Jeane? Net als de andere katten verdient ook zij een fijne eigen plek.

Wilt u Jeane een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer