Isa

Deze prachtige meid is Isa. Isa heeft in haar korte leventje nog maar weinig goeds meegemaakt. Ze werd doodziek gevonden op een boerderij en daarna volgde er een heel traject aan behandelingen. Geen fijne combinatie bij een katje welke al enigszins terughoudend was naar het vertrouwen in mensen.

Isa is echt een katten-kat, zoals we dat noemen. Ze is dol op soortgenootjes en zoekt deze dan ook graag op. Ze komt wel bij je op de bank liggen, op afstand. En vertrekt weer als je haar probeert te aaien. Dit heeft tijd, maar vooral geduld nodig.

Isa zoekt een thuis met personeel welke het leuk vinden haar hierin verder te begeleiden. Haar accepteren zoals ze is en geen verwachtingen hebben. Het is voor Isa in het belang dat er in haar nieuwe thuis nog een kat aanwezig is waar ze zich aan op kan trekken.

Wie geeft dit snoetje een kans?

Isa

Isa

Wilt u Isa een gouden plekje bieden? Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer