Iris, Ivar en Hillie

Iris (rood), Ivar (wit) en... Hillie (zwart-wit)

Iris en Ivar komen beide van een boerderij waar ze in eerste instantie meer dood dan levend bij ons terecht kwamen. Inmiddels zijn ze erg leuk bijgetrokken en toe aan hun eerste prikjes, wat betekent dat ze op zoek kunnen naar hun eigen thuis. Beide zijn het sociale katjes, al geeft Ivar de voorkeur zich op te krullen tussen soortgenoten hun pootjes i.p.v. bij je op schoot. Laat je niet misleiden door zijn prachtige blauwe oogjes, hij is wel echt een kitten draakje die graag klimt, klautert en ontdekt. Iris een lief bescheiden poesje, maar..  weet heel goed wat ze wel, maar vooral ook niet wil.  ‘s Avonds, wanneer ze denkt dat het bedtijd is, schiet ze snel naar boven. Ze is een enorm kroelpopje.

Ivar en Iris hebben beide een flinke overbeet. Ook kunnen we concluderen dat de nies waarmee ze binnen kwamen, na verschillende behandelingen toch wat chronisch zijn geworden. Mogelijk groeien ze hier met ondersteunende middelen uiteindelijk overheen, maar .. misschien ook niet.

Kleine Hillie heeft haar gastouder de eerste weken van haar leven goed bezig gehouden. En nog steeds.. want Hillie is uitgegroeid tot een hele stoute baby welke een fascinatie heeft voor bewegende wimpers en hoofdhaar. Hillie is een erg sociaal meisje die iedere gelegenheid om op schoot te kruipen aangrijpt, daarnaast is ze erg sociaal met soortgenoten. Hillie wordt dan ook geplaatst enkel in een huishouden waar ook een andere jonge kat is, of in combinatie met een ander kitten. Daarnaast heeft ze haar gastouder geen slaaptekort bezorgd om maar van een kort leventje te mogen genieten. Dus Hillie wordt enkel geplaatst als binnenkatje of met een goed afgesloten kattenren.

iris en ivar

iris

iris

iris en ivar

ivar

ivar

hillie

hillie

Heeft iemand nog een plekje voor een, of twee, of misschien zelfs alle drie speciaaltjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer