Ilse

Mooie Ilse besloot haar nestje te krijgen in een houtwal bij een vakantiewoning in Diever. Gelukkig kregen de mensen die in de woning zaten dit in de gaten en vroegen om hulp. Ilse is met haar kroost bij ons gekomen en al snel in gastgezin gegaan. Hier konden haar kleintjes heerlijk sociaal opgroeien. Ilse is een poes die lang voor zichzelf heeft moeten zorgen. Mensen zijn spannend, maar ze is wel in staat zich te hechten aan de mensen die ze kent. Ze ligt het liefst lekker op haar eigen plekje, maar vindt een knuffel op haar tijd prima en fijn. Optillen wil ze niet. Ilse is een poes die met nog wat geduld een leuke poes kan worden. Ze zal waarschijnlijk geen schootkat worden, maar wie weet hoe ze is als er geen kittens meer in de buurt zijn. Na zes weken bij het gastgezin doet ze het heel erg goed. Ze eet nog steeds alsof ze veel tekort is gekomen, dat is haar ook aan te zien. Ze speelt weleens met haar kinderen, maar dat gaat wel op een lompe manier. Ilse is (geschat) geboren is 2019 en heeft nog een heel leven voor zich liggen. Geeft u haar een kans?

Ilse

Ilse zit momenteel nog in een gastgezin met een van haar kittens, Depo. Dit lieve kereltje is ook nog beschikbaar voor adoptie.

depo
Depo

Heeft u interesse in Ilse en/of Depo?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer