Huppel en Held

Huppel (rood) is een beetje voorzichtig en verlegen en is ook de rustigste van de vier broers. Ondanks dat hij erg nieuwsgierig is, laat hij graag dingen eerst even door zijn broertjes uitproberen. Hij is een zachtaardige lieverd. Toen hij eenmaal ontdekt had dat kroelen heel lekker is, bleek hij te kunnen spinnen als een motorbootje. Als je eenmaal begint met aaien, mag je eigenlijk nooit meer stoppen.

Held (zwart)  zijn prachtige zwarte koppie zie je meestal als eerste om het hoekje gluren. Hij is lekker speels en gaat er heerlijk voor liggen als hij geaaid wordt.

Huppel en Held zitten samen met nog twee broertjes in een gastgezin. Huppel en Held kunnen het erg goed vinden samen en omdat we kittens graag samen plaatsen zou het mooi zijn als Huppel en Held samen naar hun nieuwe huisje mogen verhuizen.

Huppel

Huppel

Held

Held

Huppel Heisa Heibel en Held

Heeft u interesse in Huppel en Held?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer