Heibel en Heisa

Heibel en Heisa waren een week of 5 oud toen ze samen met hun mama en hun broertjes Huppel en Held in een gastgezin kwamen. Er was helaas wat weinig aandacht aan ze besteed in jonge leventje. De hele familie zag zwart van de vlooien, maar verder waren het gezonde actieve kittens. Gelukkig hadden ze een hele lieve mama, die goed voor ze zorgde. Heisa was in het begin de meest relaxte en onverstoorbare van het stel. Hij was ook de eerste die lag te spinnen en te genieten van knuffeltjes. Inmiddels is het Heibel die vaak als eerste overal op af stapt en alles onderzoekt en de knuffels al echt zelf komt halen.

Samen met mama zaten ze in een aparte kamer bij het gastgezin, maar sinds mama niet meer bij het gastgezin is staan er wat meer deuren voor ze open. Daardoor hebben ze echt ook heel veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze vinden werkelijk alles leuk en interessant en racen hier door de gang en kamers. Ze hebben al een beetje kennisgemaakt met twee van de honden hier en dat is best spannend, maar ook heel interessant. Heibel en Heisa hebben beide echt al neusje neusje gestaan met de hond en Heibel gaf zelfs kopjes.

Ze mogen ‘s nachts op bed slapen. Het ene moment knabbelt er dan 1 aan je elleboog of worden je tenen besprongen, het andere moment hoor je alleen het geluid van twee kleine motorbootjes.

Hun broertje Huppel en Held zijn al samen naar hun nieuwe baasje vertrokken. Krijgt dit super knappe heerlijke stel een plekje bij jou?

Heibel en Heisa

Heibel en Heisa

Heibel

Heibel

Huppel Heisa Heibel en Held

Heeft u interesse in Heibel en Heisa?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer