Harry

Harry is een ontzettend leuk katertje, geboren eind mei. Hij is een plaatje om te zien, speels, ondernemend en ondeugend en fan van alles wat kat is.

Harry heeft een tijdje buiten gezworven en daardoor is zijn vertrouwen in mensen wat beschadigd. Hierdoor kan hij soms wat angstig zijn bij benadering. Met spel en lekker eten is hij al snel uit z'n schulp te lokken en kan dan ook enorm van aandacht genieten. Op een rustig plekje zonder (jonge) kinderen zal hij misschien wel ontwikkelen tot een echte knuffelkater!

Harry zou een huis met afgezette tuin of balkon heerlijk vinden.

harry

harry

harry

Heeft u interesse in Harry?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer