Happy en Sneezy

Maak kennis met:

Happy ? (driekleur) en Sneezy ?(rood-wit), twee vrolijke dametjes die in hun korte leventje al veel hebben meegemaakt.

Ze kwamen in een zeer slechte toestand bij ons binnen en hadden veel tijd nodig om aan te sterken. Door een flinke nies-infectie in het verleden zijn ze allebei helaas een oogje kwijtgeraakt. Inmiddels zijn ze goed opgeknapt en klaar voor hun eigen huis.

Ondanks een oogje minder doen ze niet onder voor hun grotere soortgenoten. Ze stuiteren door huis, spelen met alles wat los en vast zit en zitten met enige regelmaat achter de volwassen katten van het gastgezin aan. Daarnaast zijn het ook nog heerlijk sociale knuffelkonten die, als ze uitgespeeld zijn, graag bij je komen liggen.

Sneezy is een relaxte goedzak. Ze is de rustige van de twee en is niet snel onder de indruk van onbekende situaties. Ze vindt alles wel prima, zolang ze haar portie aandacht krijgt.

Happy is een poes met pit en energie voor tien. Ze is altijd druk bezig met stuiteren, spelen en nieuwe dingen ontdekken. Ze moet je even leren kennen en is daarna een echte knuffel die graag bij je is.

Happy en Sneezy zijn samen ook ontzettend leuk en vallen regelmatig in elkaars pootjes in slaap. We zoeken dan ook een plekje voor ze samen.

Het missen van een oogje brengt natuurlijk extra risico's met zich mee wat betreft het buitenleven en verkeer. Daarom willen ze graag een plekje waar ze binnen kunnen blijven of waar een kattenren aanwezig is.

Bij serieuze belangstelling kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0512-300664 (10.00-15.00)

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer