Goudje en Mini

Goudje en Mini 

Soms loopt het leven even wat anders dan vooraf gedacht. Mensen raken door diverse redenen in de financiële of andere problemen waardoor de zorg voor hun geliefde huisdieren plots een stuk moeizamer wordt. Alle lof voor de mensen die zich dit zelf realiseren en om hulp durven te vragen. Zo hebben wij recent een aantal katten overgenomen van enorm lieve baasjes die simpelweg de zorg voor het (te) grote aantal katten niet meer konden bolwerken.

Goudje en Mini zijn broer en zus, geboren in december 2020. Het zijn kleine katjes met een vreselijk zacht en lief karakter. Katertje Mini laat zich naar ons al steeds vaker zien en wil dan ook graag even knuffelen, maar Goudje vindt allemaal nog heel erg spannend. Het is ook niet niks om uit je vertrouwde omgeving te worden weggehaald. Wij hebben echter gezien hoe aanhankelijk ze bij hun vorige baasje waren, en weten dat dit op een nieuw adres ook zeker weer gaat komen. Een broertje die al geplaatst is heeft dit al bewezen. Hij knuffelt er inmiddels weer op los! Mini en vooral Goudje hebben een beetje geduld en rust nodig. Wij zoeken een adres waar ze samen naar toe mogen aangezien ze altijd samen zijn. Ze zijn niet gewend om naar buiten te gaan, maar in een veilige woonomgeving kan dit uiteindelijk wel. Wilt u meer over dit lieve duo weten? Bel ons rustig even op voor meer informatie.

Wilt u Goudje en Mini een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer