Gizmo en Lotte

Gizmo (2014) en Lotte (2019) zijn twee schatten van katten. Hun baasje heeft altijd enorm goed voor ze gezorgd. Helaas werd zij ziek en kwam te overlijden. De familie kreeg het vervolgens niet voor elkaar onderdak voor dit lieve duo te vinden. Het was hoogseizoen dus alle opvangen zeiden ‘Nee’. Ook wij zaten (zitten) overvol, maar vonden de gedachte van deze twee katten in een lege woning zo triest dat we toch besloten ze op te nemen.

Gizmo en Lotte moeten samen blijven en het liefst plaatsen wij ze in een rustige woonsituatie. Een gezin met jonge kinderen is met name voor Lotte niet geschikt. Beide katten doen niets liever dan knuffelen, maar met name Lotte kan soms even schrikken van een geluid dat ze niet kent. Ze mogen ook graag even een frissen neus halen dus als ze naar een adres gaan waar ze naar buiten mogen, dan is het tevens van belang dat de woonomgeving veilig is. Komt u eens kennis maken met dit geweldige duo?

Wilt u Gizmo en Lotte een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer