Gemma

Gemma

Halverwege december hebben wij negen katten binnen gekregen die werkelijk allemaal super-knuffelig en enorm gezellig in de omgang zijn. Ze zoeken allemaal een huis :) Het zijn katten die altijd omringt zijn geweest door soortgenoten en zouden dan ook erg blij zijn als ze bij een soortgenoot (nog fijner een groepsgenoot) geplaatst kunnen worden. Ze kunnen ook alleen maar dan wel op een adres waar altijd iemand thuis is. Ze hebben meer aandacht nodig dan de gemiddelde kat en als ze dit niet van een soortgenoot krijgen zal hun verzorger moeten inspringen.

Deze katten hebben een verleden waardoor we wel kritisch zijn op hun plaatsing. Ze mogen naar buiten maar alleen als hun woonomgeving veilig is. Wij zullen u hier dan ook naar vragen.

Gemma is een prachtig cypers poesje, geboren in maart 2021. Een lief en knuffelig meisje

Wilt u Gemma een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer