Geert

Geert is een leuk katertje geboren in juni. Hij is een ontzettend sociaal ventje, komt graag met je knuffelen of languit op schoot slapen. Hij loopt de hele dag voor je voeten en vindt het heerlijk om opgetild en rondgesjouwd te worden.

Geert heeft een slechte start gehad. Bij binnenkomst had hij een aantal vage klachten, dit verslechterde enorm waardoor hij een tijdje in kritieke toestand geweest is. Na langdurige intensieve zorg is hij inmiddels volledig opgeknapt en doet nu niet meer onder voor andere kittens.Hij stuitert door huis en speelt met alles wat los en vast zit. Daarnaast is hij een geweldige hulp in het huishouden en wil hij zich zelfs met het stofzuigen bemoeien.

Een puntje van aandacht is wel dat hij niet altijd goed lijkt te horen. Om deze reden verhuist hij alleen naar een plek waar hij niet vrij naar buiten zal gaan. Een afgezette tuin of balkon zal hij wel heerlijk vinden. 

Geert

Geert

Wilt u Geert een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer