Froggie

Froggie is helemaal alleen, in the middle of nowhere, gevonden. Hij stond daar te schreeuwen als een kleine kikker, waar hij ook zijn naam aan te danken heeft.

Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter met Froggie en heeft hij zich ontwikkelt tot een super sociale kitten. Hij speelt graag en houdt ook zeker van knuffelen.

Froggie zit in een gastgezin met twee soortgenootjes, Miepie en Dirkje. Geen familie, maar wel dezelfde leeftijd en goede vriendjes. Omdat we kittens graag samen plaatsen, zou het mooi zijn als Froggie mag verhuizen met een van zijn vriendjes (of misschien wel met alletwee? :) ).

Froggie

Froggie

Froggie

Miepie Dirkje en Froggie

Wilt u Froggie en/of zijn vriendjes een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer