Flekje

Flekje

Flekje is met haar zus Sia bij ons gekomen omdat hun eigenaar op straat kwam te staan. Hij had stad en land afgebeld maar zonder een financiële bijdrage konden ze nergens terecht. Geldnood was echter de reden dat hun baasje op straat kwam te staan dus hoe graag hij ook zou willen, hij kon simpelweg geen afstandgeld betalen.

Wij hebben beide poezen kosteloos opgenomen, behandeld en proberen ze nu weer te herplaatsen. Dit zou niet moeilijk moeten zijn want het zijn twee schatten van dames. Twee jaar oud, knuffelig en erg gezellig in de omgang. Ze kunnen uitstekend met elkaar dus wie op zoek is naar twee vriendinnetjes is uiteraard als eerste welkom. Het is echter geen must en uiteindelijk gaan we voor een fijne eigen plek voor zowel Flekje als haar zus Sia. Beide dames zijn niet zo dol op honden maar andere katten gaan prima. Wie op zoek is naar een makkelijke leuke kat hoeft niet verder te zoeken!

Wilt u Flekje een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer