Fijn thuis gezocht

De stichting vangt in principe alleen moeilijk tot niet-herplaatsbare katten op. Toch komt het voor dat wij in bepaalde situaties helpen en daardoor ook gesocialiseerde dieren in de opvang krijgen. Voor hen proberen wij weer een fijne nieuwe plek te vinden. Deze katten zijn gecastreerd of gesteriliseerd, ingeënt, gechipt en behandeld tegen vlooien en wormen. Wij vragen voor een volwassen kat een plaatsingsbijdrage van 90,- euro.

Onze kittens

Tijdens onze sterilisatie-acties stuiten wij regelmatig op grote aantallen kittens. Als deze jonge dieren op de bewuste probleem-locatie achter zouden blijven, zou de groep katten weer opnieuw groeien, met alle gevolgen van dien. Daarom neemt de stichting deze zorg over en probeert voor alle kleintjes weer een nieuw onderdak te vinden. Het aanbod en plaatsingsbeleid kunt u vinden in het menu bij: 'Kittens'.

Onze volwassen katten

 • Cruella

  Cruella

  Pittige dame zoekt rustig plekje zonder andere katten.

  Lees meer
 • Woelie

  Woelie

  Lieve Woelie van 8 jaar is op zoek naar een eigen huisje waar hij lekker binnen mag zijn maar waar hij ook veilig naar buiten kan.

  Lees meer
 • Gereserveerd

  Gereserveerd

  Bent u geïnteresseerd in deze leuke aanwezige kater en heeft u een grote kattenren? Bel dan met 0512-300664 en wie weet komt Nick binnenkort gezellig bij u wonen!

  Lees meer
 • Hackett

  Hackett

  Lieve Hackett zoekt een nieuw plekje.

  Lees meer
 • Tinus

  Tinus

  Stoere Tinus (3 jaar) zoekt iemand die zijn vertrouwen wil winnen.

  Lees meer
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer