Esther

Sommige mensen zijn heel bewust bezig met de zorg voor hun dieren. Denken ook na over de vraag: Stel dat er iets met mij gebeurd? Als er niemand binnen de familie is die hier iets in kan betekenen, is het verstandig om met een organisatie afspraken te maken. Bijzonder als mensen dit netjes regelen en hun dieren in geval van nood ook worden opgevangen. Helaas maken wij vaker mee dat er niks geregeld is..

De eigenaar van Esther en haar huisgenootjes kreeg Alzheimer en het werd steeds moeilijker om de dagelijkse zorg voor zichzelf en de dieren rond te krijgen. Buren begonnen te klagen over stankoverlast en de thuiszorg gaf aan dat het niet langer zo door kon gaan. Meneer moest opgenomen worden en de katten konden niet mee. Omdat het wat eenkennige dieren waren weigerde het plaatselijke asiel om ze op te nemen. Paniek alom aangezien meneer binnen een week opgenomen werd. Toen wij de vraag kregen hebben wij, ondanks de drukte en de gebruikelijke wachtlijst, besloten de vijf poezen op te nemen.

Esther is een schildpadpoes en geboren in 2000. Ze is nog erg verlegen en duikt snel weg als er vreemden binnen komen. Bekenden vertrouwd ze steeds meer en af en toe laat ze zich even aaien. Ze doet het verder goed met de rest van haar huisgenoten en dat is erg fijn om te zien. Haar zus Pleuntje woont ook bij ons en is vaak bij Esther te zien. Esther gaat graag naar buiten maar zoekt het binnenverblijf op zodra het gaat regenen of koud wordt.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer