Een kitten van Kat in Nood

Tijdens haar sterilisatie-acties stuit de stichting regelmatig op grote hoeveelheden kittens. Als deze jonge dieren op de bewuste probleem-locatie achter blijven zal de groep opnieuw groeien met alle gevolgen van dien. Daarom neemt de stichting deze zorg over en probeert voor alle kleintjes weer een nieuw onderdak te vinden. Het aanbod vindt u op deze site!

Wij vinden de opgroeifase van kittens erg belangrijk. Ze krijgen daarom in hun eerste levensweken de beste voeding en veel liefde en aandacht. Als ze negen á tien weken oud zijn mogen ze verhuizen naar hun nieuwe baasje.

Onze kittens worden twee keer voor ingeënt, gechipt en behandeld tegen vlooien en wormen. Als ze een half jaar oud zijn worden ze gesteriliseerd of gecastreerd. Voor dit alles vragen wij een plaatsingsbijdrage van slechts 125,- euro per kitten.

De verleiding om ergens een ‘gratis kitten’ op te halen is groot. Toch moet u zich realiseren dat u veel duurder uit bent als u al deze behandelingen/ingrepen zelf moet gaan betalen. Alleen al de sterilisatie van een poes is bij een gemiddelde praktijk meer dan 100,- euro.

Een kitten bij Stichting Kat in Nood ophalen is dan ook meer dan de moeite waard!

Voor meer informatie over één van onze kittens kunt u bellen of mailen. Mailen kan enkele dagen duren, dus als u serieus geïnteresseerd bent bel ons dan. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe huisgenoot!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 15.00. Het telefoonnummer is: 0512 300 664.

U kunt ook mailen naar: info@katinnood.nl

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer