Eddy

Lieve Eddy van bijna 1 jaar oud kwam eind vorig jaar bij ons binnen met groep schuwe katten middels een TNR actie. Eddy kwam in gastgezin voor socialisatie en daar werd al snel opgemerkt dat Eddy mank liep. Na een röntgenfoto bleek dat zijn achterpoot uit de kom was geschoten en grotendeels beschadigd geraakt. Dit leidde uiteindelijk tot amputatie van het pootje. Eddy was een bikkel en heeft het allemaal heel goed doorstaan, en na de amputatie was hij erg blij dat het pootje hem niet meer in de weg zat. Inmiddels is hij goed herstelt en kan hij op zijn manier alles weer.

En nu is hij klaar voor adoptie. Eddy vind benaderd worden nog wel een beetje spannend, maar als hij eenmaal geaaid wordt dan geniet hij hier volop van. Wij zoeken voor Eddy een plekje waar hij niet naar buiten kan, mits er een buiten ren aanwezig is. Eddy is een kat die verstijfd bij angst, en geen snel reactievermogen heeft. Ook zou hij het heel fijn vinden als er al een sociale kat(ten) aanwezig is, daar leert hij nog veel van.

Bij serieuze interesse kunt u ons bellen. Wij zijn dagelijks, m.u.v. donderdag en zondag, telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur op nummer 0512-300664.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer