Duplo

De moeder van Duplo was een zwerfpoes. Zij had een mooi plekje uitgekozen om haar nestje te krijgen, in een houtwal bij een vakantiewoning in Diever. Gelukkig kregen de mensen die in de woning zaten dit in de gaten. Mama met haar vijf kindjes verhuisden naar onze organisatie en gingen al snel naar een gastgezin. Met een beetje schuwe moeder is het extra belangrijk dat de kittens veel in handen zijn. De kleintjes, op 20 juni geboren, zijn dan ook allemaal heerlijke katjes geworden. Duplo is een echt vreetzakje, lust alles! Hij zorgt dagelijks dat alle voerschaaltjes schoon de vaatwasser in gaan. Duplo is samen met Dex één van de snelste en meest aanwezige katertjes (op een grappige manier).

duplo

duplo

We plaatsen kittens het liefst samen. Het zou dan ook super zijn als Duplo met een van zijn broertjes mag verhuizen.

Hieronder ziet u de broertjes van Duplo (door op een foto of naam te klikken kunt u meer te weten komen over deze kittens):

dex depo
Dex  Depo
doxy draxi
Doxy Draxi

Heeft u interesse in Duplo en/of een van zijn broertjes?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer