Dirkje

Dirkje had geen goede start. Ze is bij iemand in de tuin gevonden, haar broertjes en zusjes waren overleden en geen moeder in zicht.

Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter met Dirkje en heeft ze zich ontwikkelt tot een super sociale kitten. Ze speelt graag en houdt ook zeker van knuffelen.

Dirkje zit in een gastgezin met twee soortgenootjes, Miepie en Froggie. Geen familie, maar wel dezelfde leeftijd en goede vriendjes. Dirkje is de grootste van het stel. Omdat we kittens graag samen plaatsen, zou het mooi zijn als Dirkje mag verhuizen met haar broertje Froggie (of misschien wel met Froggie en Miepie :) ).

Dirkje

Dirkje

Dirkje

Miepie Dirkje en Froggie

Wilt u Dirkje en/of haar vriendjes een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer