Dippy

Kleine Dippy is begin juli geboren. Ze komt van een adres waar twee jonge poezen hun eerste nestje kregen met acht kittens in totaal. Beide moeders hadden te weinig melk en konden de kittens niet de zorg geven die ze nodig hadden. Toen de eigenaar contact met ons opnam waren er al vijf kittens overleden. Wij hebben de kleintjes overgenomen en de moederpoezen gesteriliseerd. Dippy was gelukkig nog in leven, maar allesbehalve gezond. Het heeft lang geduurd voordat we haar klaar vonden voor plaatsing. Dippy heeft lang last gehad van een niesinfectie en kan nog altijd wat nasaal klinken. Gelukkig heeft ze hier helemaal geen last van.

Dippy zal altijd een klein katje blijven, maar ook dit zien wij niet als een probleem. Klein maar fijn! Dippy is verder een heerlijk eigenwijs en knuffelig dametje die zich snel thuis zal voelen. Dippy heeft lang in gastgezin gezeten met Umberto waar ze nog altijd vriendjes mee is. Mocht u dus op zoek zijn naar een leuk setje? :)

Wilt u Dippy een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer