Dana

Zwerfpoes Dana is met haar kittens bij Kat In Nood terecht gekomen. Ze is vervolgens naar een gastgezin gegaan met haar kittens waar ze het vertrouwen in mensen langzaam weer terug heeft gevonden. Inmiddels vindt ze het heerlijk om een aai over haar bol te krijgen, of lekker op haar buikje gekriebeld te worden. Ze kan ook heel gezellig kletsen.

Haar kittens hebben inmiddels allemaal een nieuw huis gevonden. En nu het zorgen voor de kittens er op zit, is Dana ook toe aan een eigen gouden mandje. 

Het is nog niet bekend hoe Dana het zal doen met soortgenoten of met honden. Ze is op zoek naar rustige mensen die haar de tijd gunnen om uit haar schulp te kruipen. Maar deze lieve dame zal ongetwijfeld het hart van haar nieuwe eigenaren snel veroveren!

Dana

Dana

Wilt u Dana een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer