Coronavirus

Wij volgen de maatregelen over COVID-19 (coronavirus) op de voet. Onze organisatie ontkomt er ook niet aan om een aantal aanpassingen te maken die ook gevolgen hebben voor ons werk en onze dienstverlening.

Zorg voor de katten voorop!

Wij hebben minder medewerkers. Er zijn minder stagiaires en een deel van de medewerkers/vrijwilligers is (deels) afwezig door ziekte en/of thuiszittende kinderen. Onze bewoners zullen toch verzorgd moeten worden en hier ligt voor ons dan ook de nadruk op.

Verminderde bereikbaarheid

Door nadruk te leggen op de verzorging kunnen andere (administratieve) werkzaamheden vertraging oplopen. Alles gaat uitsluitend op afspraak! Bel ons aangezien de mail achter kan lopen. Wij zijn de komende periode bereikbaar van 10:00 tot 13:00 uur.

Afsprakenuur vervalt, operaties gaan door

De operatiedagen met onze dierenarts gaan tot dusver wel gewoon door. Wel zullen we minder mensen tegelijk ontvangen. Het vaste afsprakenuur op donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur vervalt!

Tot slot

Verder houden ook wij ons aan de algemene adviezen. Nieuwe maatregelen zullen wij via onze website en social mediakanalen communiceren.

Wij rekenen op uw begrip!

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer