Home


Home
Contact
Steun ons
Opname

 
Open Dag in Kerstsfeer
Zaterdag 20 december organiseren wij een gezellige 'Open Dag in kerstsfeer!' U bent van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Er worden kerststukjes verkocht, gemaakt door de vrijwilligers. Leuke katten-artikelen voor uzelf, maar ook voor uw kat. Ook heeft u alle tijd om even met onze bewoners te knuffelen. Kortom de moeite waard! Uiteraard komt de opbrengst weer geheel ten goede aan de organisatie.
 
Image
 

Image

Zwervertje Winter 2014 [pdf]

Archief
 
Wie zijn wij?
Stichting Kat in Nood is een landelijk werkende organisatie die zich inzet voor het welzijn van katten. De hoofdvestiging is gevestigd in Drachtstercompagnie (Friesland). Daarnaast is er een nevenvestiging in Den Haag, waar wij in de toekomst actief zullen worden voor het kattenwelzijn. Kat in Nood is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daarnaast in bezit van het Keurmerk Goed Besteed en erkend leerbedrijf van Aequor.

Lees meer...
 
Opvang
Image

Bij Stichting Kat in Nood wonen ruim 175 katten verdeeld over een aantal verblijven. De ‘kamers’ hebben een gezellige huiselijke sfeer en beschikken over forse buitenrennen.
Lees meer...
 
Medische hulp
Opvang

Naast de opvang van katten zetten wij ons ook sterk in om het kattenoverschot in Nederland terug te dringen. Maar ook voor uw huisdier kunnen wij iets betekenen.
Lees meer...
 
Pension
Pension

Op vakantie en tevens een goed doel steunen? Dit kan door uw kat tijdens uw afwezigheid onder te brengen in ons pensiongedeelte.
Lees meer...
 
Image
 
Image
Het meest recente aanbod van onze katten staat op dierenasiels.com .
 
Image
Lees meer...
 


© 2014 Stichting Kat in Nood