Bram

Mooie Bram (2001) woont bij onze stichting sinds november 2011. Het 'grappige' van zijn levensloop is dat hij al eerder onder onze hoede is geweest en wel in 2005 toen wij nog in Lauwerzijl zaten. Hij kwam destijds binnen met een andere kater genaamd Johan. De administratie uit die tijd aan de Teenstraweg werd helaas niet goed bijgehouden waardoor wij later nergens meer hebben kunnen ontdekken waar dit duo vandaan kwam. Ze zijn in 2005 ook maar kort bij ons geweest. Wegens de enorme overbezetting in Lauwerzijl verhuisden zij al snel naar een collega-stichting in Den Haag.

Toen wij uit Lauwerzijl verhuisden naar Drachtstercompagnie kwamen wij voor het eerst in contact met onze collega's in Den Haag. Wij dragen dezelfde naam, maar deden verder niets samen. Wegens (financieel) wanbeleid was het oude bestuur eind 2010 door de rechtbank in Den Haag ontslagen. Het nieuwe interim-bestuur deed een poging de organisatie weer op de rails te krijgen. Helaas ging dit met veel ruzie met de ex-bestuursleden gepaard. De situatie werd zodanig zorgelijk dat de politie adviseerde om de nog aanwezige katten tijdelijk elders onder te brengen. Dit verzoek kwam bij ons terecht en uiteraard waren wij bereid de op dat moment twaalf zwaar gestreste dieren op te nemen. Toen wij de bijbehorende administratie zagen ontdekten wij dat Bram en Johan oorspronkelijk bij ons vandaan kwamen.  Wat een periode van twee, drie maanden zou worden werd uiteindelijk een permanente opname.

Bram geniet enorm van het buitenleven bij ons. Hij is een lieve, ietwat dominante kater. Hij staat, ondanks zijn inmiddels hoge leeftijd, dan ook hoog in zijn groep. Bram is nog altijd dikke maatjes met kater Johan. 

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer