Black Panter

Black Panter

Soms loopt het leven even wat anders dan vooraf gedacht. Mensen raken door diverse redenen in de financiële of andere problemen waardoor de zorg voor hun geliefde huisdieren plots een stuk moeizamer wordt. Alle lof voor de mensen die zich dit zelf realiseren en om hulp durven te vragen. Zo hebben wij recent een aantal katten overgenomen van enorm lieve baasjes die simpelweg de zorg voor het (te) grote aantal katten niet meer konden bolwerken.

Black Panter is een (zoals zijn naam al aangeeft) prachtige zwarte kater van twee jaar oud. Net als de rest van de groep vindt hij alle veranderingen in zijn leven niet zo leuk. Wij hebben hem gezien in zijn thuissituatie en hier was hij een enorm ontspannen en knuffelig kereltje. Bij ons vindt hij het leven nog wat spannend. Wij hebben inmiddels een paar katten uit deze groep herplaatst en zij zijn als een blad aan de boom omgeslagen toen ze eenmaal weer bij mensen thuis kwamen. Dit verwachten wij bij de rest ook. Een beetje geduld… dat is het enige dat wij vragen voor deze katjes. Ze zijn nooit zonder groepsgenoten geweest en zullen zich dan ook het prettigst voelen in een huis waar ze niet alleen zijn. Meer informatie? Bel ons rustig even op!

Wilt u Black Panter een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer