Bertje en Marrit

Bertje (22-3-2022) en Marrit (04-4-2022),

Volgens hun gastgezin de twee leukste kittens van 2022 :) Bertje is ook het eerst kitten die dit jaar bij de stichting binnen kwam. Samen met z’n moeder is hij gevangen door één van onze medewerkers. Hij was nog nooit in mensenhanden geweest en daardoor erg bang. Eenmaal bij het gastgezin liet Bertje zien dat hij de aandacht van de mens wel kon waarderen en veranderende snel in een open en sociaal katje. Wel had hij moeite met de kattenregels en dit moest dan ook regelmatig gecorrigeerd worden door de mens of zijn eigen soort. Dit is ook de reden geweest dat Marrit bij hem is geplaatst. Hij had een maatje nodig die hem nog verder is zijn groei kon stimuleren.

Toen Bertje Marrit zag was hij zo enthousiast dat hij eerst geremd moest worden.  Inmiddels zijn ze aardig aan elkaar gewaagd. Ze zijn echt een stelletje: waar Bertje is, is Marrit en andersom. Ze zijn als een razende storm door je huis die kan ook ineens kan gaan liggen. Marrit is een ongelofelijke knuffel die graag bij je op schoot klimt, kopjes geeft en heerlijk spinnend bij je in slaap valt. Ze speelt met alles wat los ligt. Dit kunnen schoenen zijn, maar ook propjes, dopjes en ga zo maar door. Het kattenspeelgoed is ook wel leuk, maar schoenen of een doos zijn toch veel leuker. Als er vreemden binnen komen kijken ze wel even de bewuste ‘kat uit de boom’, maar met een beetje eten zijn ze dat weer heel snel vergeten.

Wat zoeken Bertje en Marrit? Een huis waar ze samen kat mogen zijn en waar ze aandacht en liefde krijgen, genoeg ruimte is en het liefst een afgesloten tuin. In het gastgezin hebben ze dit ook en dat vinden ze super. Verder zou het leuk zijn als er nog een volwassen kat aanwezig is, maar dit is niet noodzakelijk.

Al met al twee heerlijk kittens waar een kattenliefhebber heel erg blij van wordt.

Wilt u Bertje en Marrit een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer