Bauke

Oké… wij weten dat dit moeilijk gaar worden. Een kater plaatsen van 15 jaar oud. En toch…

Onze Bauke voelt zich nog een jonge god! Hij kwam via een zorginstantie bij ons. Hij woonde met nog een fors aantal andere dieren in een vervuilde woning. De eigenaar zou opgenomen worden en er waren meerder instanties betrokken bij het opvangen van de dieren. Omdat Bauke al op leeftijd was werden wij benaderd.

Bauke kwam met het nodige ongedierte binnen: vlooien, wormen en zijn oren zaten stampvol met mijten. Hij was zelfs nog niet eens gecastreerd. Inmiddels is hij helemaal opgeknapt en vinden wij het enorm jammer als hij voor de rest van zijn leven bij ons moet wonen. Hij is enorm aanhankelijk en kan zeer waarschijnlijk nog wel een tijdje mee. Hoe heerlijk zou het zijn als hij dit nog op een fijn eigen adres mag doen.

Wij hopen dan ook dat er iemand is die het leven van deze oude kerel nog een mooi staartje wil geven. Hij is het zó waard!

Wilt u Bauke een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer