Balou

Deze mooie kater op leeftijd is rond 2001 geboren en woont vanaf juni 2013 bij onze stichting.  Vermoedelijk is Balou afkomstig van een 'hoarder' (verzamelaar). Halverwege 2012 zijn op dit adres veel dieren in beslag genomen. De dieren werden niet geholpen waardoor poezen nesten kregen en katers aan de wandel gingen. Zo kwam kater Balou al maanden bij een dame in de tuin die erg met hem te doen had. Zij ging hem eten geven en na verloop van tijd besloot Balou dat het hier een stuk aangenamer was dan in zijn andere huis.

Maar zijn 'nieuwe' baasje nam, met alle goedheid in haar hart, meerdere aanlopers in huis. En zo moest Balou ook hier weer zijn leven delen met vele soortgenoten. Het gevolg daarvan was dat hij ging sproeien. Zo erg dat de situatie onhoudbaar werd. Balou moest eigenlijk weg, maar waar moest hij naar toe?

 Via diverse kanalen bereikte ons uiteindelijk de vraag. Balou zijn kansen op herplaatsing waren niet groot. Hij was erg eenkennig en ook zijn leeftijd zit hem niet mee. Dit heeft ons doen besluiten hem op te nemen.  Balou woont ook bij ons natuurlijk weer in een groep. Maar wel een groep waar hij ruimte krijgt zichzelf te zijn. Wij hebben hem dan ook nog niet betrapt op sproeien. Hij vindt een knuffel fijn, maar aai je hem te lang, dan krijg je een klap. Hij is erg gek met Ed en Eva en gedraagt zich als een soort vader voor hun.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer