Baily

Stoere Baily (2017) werd door iemand in huis genomen die nadat hij ‘kitten-af’ was, amper meer naar hem omkeek. Baily zwierf door de buurt en dit ging jaar in, jaar uit. Meerdere buurtbewoners trokken zich zijn lot aan waardoor hij vaak wel verzekerd was van een hapje en een schuilplaats. Toch is dit niet het leven dat je een kat gunt.

Baily had ook al sinds langere tijd last van oorontstekingen en werd hier uiteraard niet voor behandeld. Het gevolg hiervan was een kapot oor en een zwaar aangetaste gehoorgang. Een ingewikkelde operatie heeft dit kunnen genezen. Baily moet hierdoor helaas wel een oor missen. Ook is hem in het verleden iets overkomen waardoor hij deels een slappe staart heeft. Aangezien hij hier geen last van heeft vinden wij het niet nodig het slappe stuk te verwijderen.

Baily was in het begin bij ons best in zichzelf gekeerd en kon af en toe zelfs flink boos worden. Gelukkig is dit helemaal over. Hij is knuffelig en zichtbaar op zijn gemak. Toch is het een kater met een rugzak die wij bijvoorbeeld niet bij jonge kinderen zullen plaatsen. Mensen die hem een beetje zijn gang laten gaan hebben zijn voorkeur. Dan komt hij graag op de door hemzelf bepaalde momenten knuffels halen.

Baily zijn leven is niet erg leuk geweest, wij hopen voor hem dat dit snel gaat veranderen!

Wilt u Baily een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer