Alex

Alex

Deze lieve jongen is eind december in een bos gevonden. Rondom zijn vindplaats was geen enkele woning en het was dan ook een groot vraagteken hoe hij hier terecht is gekomen. Opvallend was wel dat er enkele weken eerder in hetzelfde gebied ook een sociale kater werd gevonden. Voor beide heren heeft zich nooit iemand gemeld.

Alex is een enorme leukerd van ongeveer drie jaar oud. Hij is dol op knuffelen en vindt alle verzorgers lief. Wij gunnen hem, net als de andere gevonden kater, ook een fijne eigen plek. Komt u snel kennis maken?

Wilt u Alex een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 10 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer