Aisha

Deze beeldschone meid is geboren rond 20-05. Ze heeft al het nodige meegemaakt in haar korte leventje waar wij u graag persoonlijk meer over vertellen. In de opvang waar ze voor ons zat was ze enorm vrij, ondernemend en knuffelig. Bij ons moet ze nog een beetje wennen. Wij weten echter hoe ze kan zijn en gunnen haar daarom snel een eigen huisje. In haar eigen huisje zal deze kleine meid snel haar draai weer vinden. Daarna waarschuwen wij de nieuwe eigenaar dat het geen dag meer stil zal zijn in huis. Wij hebben filmpjes van een spelende en knuffelende Aisha gezien die ronduit hilarisch zijn.

Een enigszins rustige woonomgeving (geen jong gezin) heeft voor Aisha de voorkeur. Het is daarnaast van belang dat zij, gezien haar leeftijd, met een vriendje geplaatst wordt of ergens gaat wonen waar al een kat aanwezig is. Ook kijken wij ten aanzien van de veiligheid zeer kritisch naar de nieuwe woonomgeving. Komt u snel kennis maken met deze beauty?

Wilt u Aisha een gouden plekje bieden?

Neem dan contact met ons op via 0512-300664. Wij zijn elke dag tussen 11 en 3 te bereiken m.u.v. de donderdag en de zondag.

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

(0512) 300664
Help ons helpen

Help ons helpen


Donateur worden U kunt de stichting steunen door donateur te worden. Dit kost minimaal 25,- euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het 'Zwervertje' thuisgestuurd. Met dit in...

Lees meer
Opnamebeleid

Opnamebeleid


Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren. In principe is onze stich...

Lees meer